Home Utile De ce merită să alegi un Mercedes-Benz E-Class de la Auto Schunn?
Utile

De ce merită să alegi un Mercedes-Benz E-Class de la Auto Schunn?

3
Mercedes-Benz


Moderne și puternice, modelele create de Mercedes-Benz atrag toate privirile atunci când sunt expuse într-un showroom. Elementele de design exterior și interior dar și tehnologia de top a motorizării acestor modele Mercedes conving clienții să aleagă aceste vehicule în versiuni rulate sau vehicule noi.

În reprezentanțele Auto Schunn Romania găsești toate modelele dorite de Mercedes E Class, la alegere, noi sau rulate. Auto Schunn este partener autorizat Mercedes-Benz, cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Unul din cele mai frumoase modele E-Class este Mercedes-Benz E 200 AMG LINE, pe care îl găsești în oferta de automobile rulate la Auto Schunn. Limuzina fabricată în anul 2000 model E200 are doar 12.600km la bord, puterea motorului este de 196 cp iar capacitatea cilindrică de 1991 cmc. Acest model Mercedes-Benz rulat poate fi achiziționat la prețul de 49.528 EURO fără TVA, redus de la prețul de listă de 58.938 EURO fără TVA.

Dotările interioare sunt excepționale

Scaune îmbrăcate în piele neagră și microfibră, ornamente din lemn de frasin. Pachetul Premium și linia AMG completează în mod fericit aspectul limuzinei. Ca dotări suplimentare de confort putem enumera sistemul de sonorizare Burmester, pachetul de depozitare stowage space, sistem de climatizare automată Thermatic. Conducerea este mai facilă cu ajutorul suspensiei cu amortizare selectivă, iar sistemele de asistență și control al vitezei sau asistența la parcare oferă siguranță și în cele mai delicate manevre.

Alt model foarte apreciat este Mercedes-Benz E 220 d Avantgarde Business Pack Comand, oferit de Auto Schunn în cadrul secțiunii auto rulate la prețul de 34.590 EURO fără TVA, redus de la 41.162 EURO fără TVA. Cu 80.000km rulaj, fabricat în 2017, acest Mercedes-Benz E-Class este disponibil în varianta rulată la prețul de 34.590 EURO, fără TVA, redus de la prețul de listă de 41.162 EURO, fără TVA.

Capacitatea cilindrică a motorului Diesel este de 1950 cmc, având un consum mediu de combustibil de doar 4.9l/100 km.

Autoturismul are ca dotări suplimentare E-Class Business Package și linia Avantgarde Interior, este dotat cu un panou inovator de navigație, cu integrare smartphone prin Apple Play sau Android Auto.

Interiorul este creat pentru confort suprem, cu climatizare automată, scaune încălzite, volan multifuncțional învelit în piele Nappa. Iluminarea ambientală și spațiile largi de depozitare oferă călătorii deosebit de agreabile.

Sistemele de asistență de la bordul modelului E-Class ajută șoferul în cele mai dificile manevre de parcare, dar și pe parcursul călătoriilor. Pachetul de oglinzi rabatabile și heliomate asigură o vizibilitate totală, completată de pachetul special pentru parcare, cu cameră destinată deplasării în marșarier.

Oricare din aceste modele E-Class de la Mercedes-Benz sunt oferite de Auto Schunn într-o stare tehnică impecabilă, atent verificate și certificate, pentru o experiență de condus cât mai plăcută. Achiziția unui vehicul rulat din gama de auto rulate la dealerul Auto Schunn beneficiază de condiții de finanțare în leasing prin programul Mercedes-Benz Financial Services.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AccesoriiCascaUtile

Când trebuie înlocuită casca moto?

Soarele, căldura, utilizarea intensivă și depozitarea necorespunzătoare scurtează durata medie de viață...

CascaUtile

Cu căștile curate!

Haideți să acordăm puțină atenție căștilor noastre! Scopul lor principal este de...

Utile

Alegerea setului de anvelope de vară

Alegerea setului de anvelope de vară. Deseori luna aprilie încă ne mai...

steaguri vela
Utile

Steaguri vela – top 3 avantaje pentru folosirea în cadrul evenimentelor în aer liber

Promovarea brandului tău este esențială pentru a crește vizibilitatea și a atrage...