Home Noutati moto Cum testezi cele mai noi modele de trotinete electrice?
Noutati moto

Cum testezi cele mai noi modele de trotinete electrice?

39


O oportunitate de a testa diverse modele de trotinete electrice, biciclete electrice și chiar scutere electrice. Sună bine, nu? Mai ales pentru adepții mobilității urbane sustenabile care nu reușesc să ia o decizie în privința modelului perfect pentru ei.

Ei bine, Evomag a organizat primul eveniment din seria ”Liber la testare” care se va desfășura lunar până la sfârșitul sezonului. Am avut ocazia să testez o gamă largă de trotinete electrice, de la cele mai ușoare și compacte, până la trotinete cu specificații tipice motocicletelor.  Scuterele electrice au reprezentat, de asemenea, un punct de interes major pentru toți participanții. E clar că sunt și cele mai confortabile mijloace de transport din gamă. Sunt atractive, deoarece toate se pot conduce cu categoria B. Chiar dacă unele trotinete au posibilitatea de a monta o șa, poziția mi se pare destul de inconfortabilă,așa  că  și  eu  prefer  un  scuter.

Vedeta evenimentului a fost cea mai capabilă trotinetă electrică din gama Evomag. Este vorba de Zero 11x, trotinetă care are o autonomie de peste 100 km. Așa că, dacă ești foarte curajos, poți merge până la Ploiești cu ea. Viteza maximă este de 100 km/h, dar  nu pe stradă, pe un circuit închis.

Pentru mine, vedetele au fost trotinetele de la Ducati. Se pare că italienii cunoscuți pentru motociclete de înaltă performanță au intrat și pe piața trotinetelor electrice. Chiar dacă am mers pe un Ducati limitat la 25 km/h, tot un Ducati e. Dacă ești fan și vrei o trotinetă care să se asorteze cu Multistrada din garaj, ai de ales dintre 2 modele.

La eveniment au fost atât începători care își căutau prima trotinetă electrică, cât și pasionați care au profitat de ocazie și au testat cele mai inovatoare modele. Poesorii de trotinete electrice au beneficiat si de revizii gratuite, chiar în curtea showroomului. Cei de la Evomag au fost nerăbdători să ne povestească în detaliu despre fiecare model. La sfârșit, s-a organizat o tombolă. Participanții au câștigat diferite premii, dar și vouchere de reducere.

Evenimentul are un rol important în ajutarea clienților să aleagă modelul potrivit pentru nevoile lor. Îți oferă posibilitatea să te familizarizezi cu trotineta înainte să o cumperi. În plus poți să și compari mai multe modele în același loc, clar mult mai bine decât să te uiți la poze. Așa că, dacă te enervează traficul și vrei să explorezi variante noi de mobilitate urbană, următorul eveniment va avea loc pe data de 24 iunie, tot la showroom Evomag. Dacă nu poți ajunge la următorul, nu e problemă! Va fi organizat lunar până în septembrie.

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...