Home Noutati moto Cu Panigale V2, Ducati revine la motorizarea bicilindrică
Noutati moto

Cu Panigale V2, Ducati revine la motorizarea bicilindrică

1


O estetică complet nouă, o motorizare Superquadro de 955 cmc cu o putere maximă de 155 CP și o suspensie față de tip monobraț sunt caractersiticile noului model Panigale V2 de la Ducati.

Printre noutățile din gama producătorului moto italian Ducati pentru anul 2020 se înscrie și modelul Panigale V2 se remarcă. Noul Panigale cu motor bicilindric prezintă o estetică complet revizuită precum și o parte electronică rafinată bazată pe utilizarea platformei inerțiale, confirmându-se astfel ca fiind incredibil de puternică și sigură în conducerea sportivă. Mulțumită unei șei reproiectate și a setării suspensiei, noul model este un candidat pentru categoria superbike, care poate fi folosit cu ușurință pentru utilizarea cotidiană.

Panigale V2 este echipat cu unitatea Superquadro de 955 cmc care dezvoltă o putere maximă de 155 CP la 10.750 rpm și un cuplu maxim de 104 Nm la 9.000 rpm și care este în conformitate cu normele de poluare Euro 5.

Structura adoptă o soluție de tip monococă este ″îmbracat″ într-un design elegant si sportiv. Carenajul metalic de la exterior dispune de suprafețe mari care se mulează perfect pe partea mecanică, sporind astfel dimensiunile reale ale motorului bicilindric Superquadro și creând practic o motocicletă compactă din punct de vedere vizual.

Panigale V2 beneficiază de o suspensie față de tip monobraț, o nouă evacuare cu o parte finală extrem de compact și cu o ieșire cu o singură parte sub motor. Look-ul este unul tipic pentru modelele super sport de la Ducati dispunând de o culoare integral rosie cunoscută ca Rosso Ducati în combinațe cu jante negre.

Foto: Ducati

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...