Adrian Răduță – ambasador Yamaha MX în România

Evenimentul de lansare al modelelor Yamaha YZ 250F și YZ 450F a marcat și reafirmarea parteneriatului dintre Motodynamics, importatorul oficial Yamaha, și multiplul campion național și est european de motocross Adrian Răduță. În cadrul evenimentului, Adrian Răduță a primit noua siglă de număr ce marchează locul fruntaș al sportivilor Yamaha din România.

Pe lângă activitatea sportivă a pilotului, Yamaha susține, prin MotoDynamics, și activitatea antrenorului Adrian Răduță desfășurată în cadrul organiazat al școlii de motocross RAMS MX Kids School, care a obținut rezultate impresionante la nivel european.

Confirmările și aprecierile la nivel internațional au fost subliniate și de prezența brand ambasadorului Yamaha Brian Jorgensen, antrenor de MX al echipei mamă Yamaha. A venit în România pentru un cantonament de 3 zile cu piloții RAMS MX School și s-a declarat impresionat de nivelul facilităților de la TCS Racing Park. Faptul că danezul a jost una dintre persoanele care au hotărât să ofere un wildcard în cursa de 85 cmc din Spania (18-20 noiembrie) lui Zoltan Ordog, elev al lui Adrian Răduță, este încă o confirmare a nivelului ridicat al motocrossului practicat și predat de Adrian.

Foto: icsPhoto – https://www.facebook.com/icsphoto.ro/

Adaugati comentariu