Home Comunitatea moto Comunitatea motocicliștilor WTR – We, The Riders
Comunitatea moto

Comunitatea motocicliștilor WTR – We, The Riders

57


WTR(We, The Riders) reprezintă o comunitate pentru toți motocicliștii din întreaga lume.

Federația Internatională de Motociclism (FIM) a anunțat în prima parte a lunii octombrie, relansarea campaniei We, The Riders (WTR) – Noi, Motocicliștii. Atât la drum, cât și în afara drumului, toți motocicliștii sunt egali și există o anumită forță în diversitatea lor. Aceasta reprezintă viziunea de bază a campaniei We, The Riders, care s-a lansat în această lună prin intermediul videoclipului promoțional. WTR este pregătit să ofere o experiență comunitară de neegalat și își propune să unifice populația globală de pasionați pentru motociclism, oferindu-le în acest sens un centru media de socializare.

Oricine poate fi pasionat de motociclism, oricine poate învăța să conducă o motocicletă și oricine poate deveni motociclist. Diversitatea este una dintre caracteristicile fundamentale, care stau la baza motociclismului, iar această mișcare istorică va aduce un sentiment fără precedent de apropiere și comunitate în lumea motociclismului.

„Motociclismul reprezintă un sport global, relaxare, pasiune, și merită o mișcare autentică globală, care să îi reunească pe toți motocicliștii. La toate nivelurile de performanță, din toate națiunile și din toate categoriile, motociclismul are capacitatea de a uni oamenii, iar acest lucru este exact ceea ce noi, motocicliștii, ne va facilita ”, a explicat Jorge Viegas, președintele FIM.

Scopul campaniei WTR este crearea unei mișcări globale pentru o experiență în conducerea motocicletei mai sigură, mai durabilă, mai interesantă și mai unificată, fără discriminare și plină de diversitate. Mișcarea a fost fondată pe patru tematici, fiecare având o contribuție egală:

  • Siguranță: educația în conducere se schimbă, iar mișcarea WTR va oferi atât educație online, cât și ghiduri practice descărcabile și va dezvolta ambasadori pentru siguranță, care vor avea sarcina de a promova siguranța motocicliștilor pe toate aspectele.
  • Durabilitate: știri și informații difuzate despre cercetarea motociclismului ecologic, raportarea tuturor acțiunilor FIM concrete pentru sustenabilitate și prezentarea soluțiilor inovatoare de sustenabilitate ale membrilor sunt o parte vitală a mișcării din lumea de azi.
  • Timp liber: condusul motocicletei este un mod de viață care depășește pasiunea sporturilor cu motor, iar WTR atrage atenția asupra aspectului subreprezentat al conducerii motocicletei pentru timpul liber. Motociclismul reprezintă, de asemenea, o mare parte a transportului personal în viața de zi cu zi. Toți motocicliștii sunt unificați prin campania WTR.
  • Egalitate: prezentarea diversității comunității WTR și asigurarea tuturor motocicliștilor sunt reprezentate în materialele noastre de campanie. De la gen, origine și capacitate la zonele mai de nișă ale motociclismului, WTR este pentru toată lumea.

Despre Federația Internațională de Motociclism (FIM):

FIM este autoritatea oficială mondială de conducere pentru sportul cu motociclete și avocatul global al motociclismului. Aceasta reunește un număr de 111 federații naționale și este recunoscută drept singura autoritate competentă în sportul cu motociclete de către Comitetul Olimpic Internațional (IOC). Dedicată mediului, FIM a fost prima federație internațională sportivă care a pus în aplicare un cod de mediu, făcând acest lucru în anul 1994.

Urmăriți videoclipul promoțional pe canalul YouTube https://www.youtube.com/watch?v=brOtC0EKz6w&feature=youtu.be

Prin lansarea acestei inițiative, atât FIM, cât și campania WTR sunt susținătoarele pentru o comunitate de motociclism mai unificată, oferind oportunități pentru creșterea numărului de pasionați de motociclism, oferind o platformă pentru interacțiuni și colaborări autentice, semnificative și inovatoare.

NB: În așteptarea finalizării site-ului oficial al campaniei WTR, care va fi lansat la sfârșitul acestui an, FIM va anunța din timp lansarea acestuia printr-un comunicat de presă.

Foto: WTR

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea moto

Tudor Aaron Istodor: teatru, film, motor.

„Suzuki Hayabusa este Sfântul Graal al motocicletelor pentru mine” – Tudor Aaron...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Comunitatea motoNoutati moto

Yamaha Scooter Day revine în România luna aceasta

Yamaha aduce împreună întreaga sa gamă de scutere pentru un eveniment de...