Peugeot Metropolis Ultimate, două noi serii speciale

De curând, producătorul francez Peugeot a demarat comercializarea a două noi versiuni: Sport și Business pentru modelul său revoluționar cu trei roți Metropolis.

Peugeot oferă modelul Metropolis la vânzare încă din anul 2013. Acesta este unul avansat din punct de vedere tehnic și care beneficiază de trei roți din care două frontale, o suspensie față de tipul paralelogram deformabil prevăzută cu roți interconectate și un singur amortizor central, un parbriz reglabil, o cheie de tipul smartkey, iar pe lângă tradiționalul mai dispune de controlul tracțiunii în standard. Pe lângă acestea, modelul mai dispune o calitate a fabricației de înalt nivel precum și de un echipament complet de dotări.

Proiectat și asamblat în fabrica istorică de la Mandeure di Franța, Metropolis reprezintă modelul de referință al producătorului Peugeot iar mai nou, acesta este disponibil în două noi serii special: Ultimate Sport și Ultimate Business care se află deja la vânzare la dealerii oficiali Peugeot Motocycles.

Versiunea Ultimate Sport este disponibilă cu două tonuri de culori: albe și negru, care se îmbină armonios cu noile texturi: negru mat, alb metalic și negru lucios. Șaua sport, jantele negre cu inserție de culoare, banda de jos și mânerele pentru pasager de culoare neagră, grila frontală de culoare neagră cu dungi albe, suporturile pentru picioare din aluminium și parbrizul sport cu tentă fumurie sunt detalii care înfrumusețează designul Metropolis. Prețul de bază al acestei versiuni este de 9.490 euro.

Versiunea Ultimate Business este disponibilă în culoarea albă denumită Bianco Perlato Satinato și se deosebește printr- o șa de culoare maro inclusiv pentru spătarul pasagerului. Jantele, grila frontală, banda de sub suportul pentru picioare și mânerele pentru pasager de culoare neagră și parbrizul înălțat sunt reprezintă detaliile exclusive ale acestei versiuni. Preț de bază este același cu cel al versiunii Ultimate Sport, respectiv 9.490 euro.

Foto: Peugeot

 

Adaugati comentariu