Home Comunitatea moto Christof Lischka noul șef de dezvoltare de la BMW Motorrad
Comunitatea moto

Christof Lischka noul șef de dezvoltare de la BMW Motorrad

18


Inginerul german este noul șef de dezvoltare de la BMW Motorrad în locul lui Karl Viktor Schaller. Acesta este un pasionat de motociclete și în special de modelele din clasa enduro.

Christof Lischka  în vârstă de 48 de ani, este noul șef de dezvoltare al diviziei moto BMW Motorrad. Inginerul mecanic îl înlocuiește pe Karl Viktor Schaller, care se retrage după o perioadă de cinci ani petrecuți în funcția de șef de dezvoltare la BMW Motorrad. „În ultimii ani, BMW Motorrad a demonstrate o ofensivă inegalabilă a produselor sale. Am dori să mulțumim lui Karl Viktor Schaller pentru contribuția sa importantă la realizarea strategiei noastre de creștere a imaginii motocicletelor noastre”, a declarat Markus Schramm, șeful BMW Motorrad. „Suntem siguri că Christof Lischka va continua dezvoltarea noastră de succes a produsului. Aduce cu el experiență vastă în dezvoltarea vehiculelor și va fi un câștig  pentru BMW Motorrad „.

În ultimii 20 de ani, Christof Lischka a ocupat diverse poziții de dezvoltare în grupul BMW. Mai recent, el a fost responsabil pentru „Cerințe, concepte și integrare” în cadrul diviziei Driving Dynamics. Preluându-și responsabilitatea pentru dezvoltarea BMW Motorrad, Lischka își urmărește pasiunea de lungă durată pentru vehiculele cu două roți. La vârsta de opt ani, a concurat în cursele BMX. Apoi a trecut la motocross și enduro, unde a obținut numeroase succese, inclusiv victoria „Accept No Limits” și locul doi în competițiile „Master of Dirt”.

Foto: BMW

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea moto

Bucureștiul, asaltat de motoare

Promovarea siguranței și responsabilității în trafic – Parada moto Blackhelmets RC Într-un...

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Comunitatea motoNoutati moto

Ducati, expozant la MotorFest

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...