Home Noutati moto Battlax Sport Touring T31
Noutati motoUtile

Battlax Sport Touring T31

0


Bridgestone își lărgește gama de anvelope moto cu lansarea noului Battlax Sport Touring T31: o combinație de siguranță și performanțe pentru a oferi motocicliștilor încredere deplină în toate condițiile.

La baza dezvoltării noului Battlax Sport Touring T31 au stat grija pentru aderență și manevrabilitatea pe ud, în același timp cu îmbunătățirea feedback-ului transmis riderului. Lucrând la compusul anvelopei frontale, Bridgestone a folosit tehnologie nano care lucrează la nivel molecular pentru a dispersa cât mai eficient dioxidului de siliciu în compusul de cauciuc. În acest fel, flexiblitatea compusului crește, crescând contactul cu solul, dar și aderența la suprafețe umede și temperaturi scăzute.

Anvelopa spate prezintă un compus triplu-strat într-o construcție cu compus “cap and base”, oferind un echilibru optim între aderență și stabilitate în viraje. Profilul benzii de rulare al lui Battlax Sport Touring T31 este proiectat cu un raport mai mare al canalelor pe umeri, pentru o evacuare mai bună a apei. Raportul al canalelor în zona centrală a benzii de rulare pentru anvelopa spate asigură o bună stabilitate la viteză mare. Suprafața de contact este cu până la 7% mai mare la trecerea din poziție verticală la unghiul complet de înclinare, generând o forță laterală superioară pentru un viraj mai sigur.

2018_BSEU_MAROCCO_T31_Action-1

Testele Bridgestone confirmă că T31 are un coeficient mai mare de frecare pe suprafețele umede decât predecesorul său, înregistrând timpi mai rapizi cu 3% pe o pistă de manevrabilitate pe ud. Întreg pachetul T31 a fost dezvoltat fără a sacrifica din durata de viață excelentă a anvelopei predecesoare.

Nico Thuy, președintele Motorcycle Europe, Bridgestone EMEA, declară succint: “Noul Battlax T31 este partenerul perfect pentru motocicliștii care vor să revină la condusul sportiv în segmentul de touring. Prin aderența sporită la suprafețe umede și creșterea senzației de contact, T31 oferă încredere deplină motocicliștilor.”

Battlax Sport Touring este disponibil în 8 dimensiuni pentru anvelopa față și 9 dimensiuni pentru anvelopa din spate, cu construcție standard, plus 2 dimensiuni față și 3 spate, în versiunea ranforsată GT.

SPORT_TOURING_T31R

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

AccesoriiCascaUtile

Când trebuie înlocuită casca moto?

Soarele, căldura, utilizarea intensivă și depozitarea necorespunzătoare scurtează durata medie de viață...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...