Home Comunitatea moto Porți Deschise Harley Davidson – 13-14 aprilie
Comunitatea moto

Porți Deschise Harley Davidson – 13-14 aprilie

26


La aniversarea a 115 ani de la înființarea firmei, Harley-Davidson® Motor Company lansează o revoluție custom. Opt noi modele Softail® care combină performanța gamei Dyna® cu aspectul inegalabil al liniei Softail. Concepute în cadrul celui mai amplu program de dezvoltare de produs din istoria Companiei, noile motociclete beneficiază de un cadru mai rigid și mai ușor capabil să poarte motorul de mare cuplu Milwaukee-Eight® 107 și 114 dotat cu două contra-balasiere. Noile sașie sunt mai rigide cu 34% și mai ușoare cu 17kg, oferind accelerații suprinzătoare și manevrabilitate îmbunătățită.

Pe lângă posibilitatea de a descoperi în detaliu aceste motociclete, porțile deschise Harley-Davidson 2018 este un motiv în plus pentru a vă întâlni cu vechi prieteni sau de a vă întinde la povești cu noi cunoștințe care împărtășesc aceeași pasiune. Vremea se anunță excelentă, așadar, dacă aveați nevoie de un pretext în plus să faceți o plimbare, acum îl aveți.

echipament_moto_geaca_piele_harley_davidson

Doar în aceste 2 zile puteti cumpăra o cască Harley-Davidson cu discount de 30% dacă cumpărați o geacă din piele. (Promoția nu este cumulabilă cu alte oferte existente în magazin.)

Pentru cei care vor să ajungă la evenimentul porți deschise și nu sunt familiarizați cu showroom-ul Harley-Davidson București, adresa este Șoseaua București-Ploiești Nr. 42-44, Sector 1, București. Programul evenimentului este 13 aprilie 2018 (ora 10:00) – 14 aprilie 2018 (ora 16:00).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea moto

Bucureștiul, asaltat de motoare

Promovarea siguranței și responsabilității în trafic – Parada moto Blackhelmets RC Într-un...

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Comunitatea motoNoutati moto

Ducati, expozant la MotorFest

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...