Yamaha MT Tour 2018 ajunge la București între 31 martie – 1 aprilie

Vești bune pentru motocicliști! Nu doar că primăvara revine în acest weekend dar, odată cu ea caravana Yamaha MT Tour Experience ajunge pentru a treia oară la București. Ajunsă aproape o tradiție pentru iubitorii de două roți, aceasta oferă riderilor posibilitatea să simtă direct emoțiile oferite de întreaga gamă a familiei Master of Torque, inclusiv MT09 și MT10 SP. Ești pregătit pentru latura întunecată a Japoniei? Urmează linkul de mai jos!

Înscrie-te AICI

Alături de echipa Yamaha se va alătura din nou producătorul de căști Shark pentru a prezenta o parte din modelele ce se pliază pe gama MT, cum ar fi Drak, Skwal sau Vancore. De asemenea, va fi prezent și producătorul de evacuări Akrapovic, ce a căpătat un statut aproape legendar. Vor fi etalate produsele de top concepute pentru gama HyperNaked.

Locul unde se vor desfășura activitățile este Mall Promenada, iar detaliile complete le găsiți accesând linkul de mai sus. Pentru a vă stârni apetitul voi lăsa aici lista motocicletele disponibile în cadrul Yamaha MT Tour 2018: MT125, MT03, MT07 – 35kW, MT07, MT09, MT09 SP, MT10 și MT10 SP.

Adaugati comentariu