A fost lansat noul scuter Italjet Dragster

Noul model Dragster al producătorului italian Italjet care a debutat la ultima ediție a Salonului Moto EICMA de la Milano preia în mare parte liniile fascinantului scuter din anii ’90. Varianta finală nu diferă foarte mult de prototipul prezentat la ediția de anul trecut a salonului italian.

După prezentarea în avanpremieră anul trecut a prototipului ce prefigura un viitor model de serie, Italjet a prezentat varianta definitivă pentru producția de serie a scuterului sportiv Dragster la Salonul Moto EICMA 2019. Acesta beneficiază de un cadru din spargă la vedere, suspensie frontală de tip monobraț, motor monocilindric 4T răcit cu lichid disponibil în două variante de 125 și respectiv 200 cmc  care dezvoltă 15 și respectiv 20 CP. Primele 499 de exemplare ale versiunii speciale „First Edition”, caracterizate printr-o plăcuță numerotată, pot fi rezervate online pe site-ul producătorului.

Noul model Dragster va fi produs în noua fabrică Italjet din apropierea orașului Bologna, a cărei inaugurare este programată pentru începutul anului 2020.

La debutul comercializării care va demara la începutul anului 2020, Italjet Dragster va fi disponibil în 3 combinații de culori diferite: antracit / roșu / alb; antracit / galben și gri / portocaliu. Prețurile noului model Dragster vor fi de 4.900 euro în cazul versiunii 125 timp ce și respectiv 5.400 euro pentru versiunea 200.

Foto: Italjet

Adaugati comentariu