Home Noutati moto 2023 Fără salon de motociclete
Noutati motoSaloane moto

2023 Fără salon de motociclete

135


SMAEB- Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente București 2023, ediția care marca 20 de ani de la lansarea SMAEB, evenimentul anual pe care mulți motocicliști îl așteptau, a fost anulat de către organizatori prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Dragi motociclisti,
Din pacate „motorul” SMAEB nu a vrut sa mai porneasca in aceasta primavara!
Desi aveam toate premisele pentru o editie speciala, la 20 de ani de la lansarea SMAEB, este prima data cand numarul de expozanti importatori de motociclete nu este suficient!
Stim ca piata creste, si mai stim ca oferta nu este suficienta, multi importatori avand probleme in a procura unitatile moto necesare. Chiar daca firmele de echipamente au raspuns pozitiv, ca de fiecare data, nu a fost suficient, astfel am decis ca editia din acesta an sa nu mai aiba loc.
Va asteptam in 2024, cu speranta ca atunci vom avea cu adevarat un eveniment major, dedicat voua, motociclistilor care sustineti aceasta piata.
Sustineti piata moto, vizitati dealerii locali, cumparati online de la magazinele din Romania, si directia este cea buna pentru toti.
We like moto!”
Se pare că anul acesta nu ne vom bucura de cele mai noi modele de motociclete expuse, de echipamente revoluționare sau de socializarea cu alți pasionați de senzații tari pe două roți.
Totuși, și anul trecut am simțit lipsa marilor importatori, majoritatea neavând motociclete expuse nici la ediția din 2022.
Sperăm ca în anul 2024, lucrurile să arate mai bine, și să ne bucurăm de un salon moto românesc. Dacă nu, ne vedem la EICMA!
Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...