2023 Fără salon de motociclete

SMAEB- Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente București 2023, ediția care marca 20 de ani de la lansarea SMAEB, evenimentul anual pe care mulți motocicliști îl așteptau, a fost anulat de către organizatori prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Dragi motociclisti,
Din pacate „motorul” SMAEB nu a vrut sa mai porneasca in aceasta primavara!
Desi aveam toate premisele pentru o editie speciala, la 20 de ani de la lansarea SMAEB, este prima data cand numarul de expozanti importatori de motociclete nu este suficient!
Stim ca piata creste, si mai stim ca oferta nu este suficienta, multi importatori avand probleme in a procura unitatile moto necesare. Chiar daca firmele de echipamente au raspuns pozitiv, ca de fiecare data, nu a fost suficient, astfel am decis ca editia din acesta an sa nu mai aiba loc.
Va asteptam in 2024, cu speranta ca atunci vom avea cu adevarat un eveniment major, dedicat voua, motociclistilor care sustineti aceasta piata.
Sustineti piata moto, vizitati dealerii locali, cumparati online de la magazinele din Romania, si directia este cea buna pentru toti.
We like moto!”
Se pare că anul acesta nu ne vom bucura de cele mai noi modele de motociclete expuse, de echipamente revoluționare sau de socializarea cu alți pasionați de senzații tari pe două roți.
Totuși, și anul trecut am simțit lipsa marilor importatori, majoritatea neavând motociclete expuse nici la ediția din 2022.
Sperăm ca în anul 2024, lucrurile să arate mai bine, și să ne bucurăm de un salon moto românesc. Dacă nu, ne vedem la EICMA!

Adaugati comentariu