O nouă generație Honda CBR1000RR Fireblade pentru 2020

Zvonurile care circulă despre sosirea unei noi generații Fireblade par din ce în ce mai întemeiate, iar elaborarea grafică publicată de motorradonline este un alt indiciu care ne face să credem că până la sfârșitul anului va fi prezentată oficial.

În ultimele zile, a fost publicat un nou video teaser. Având în vedere că zvonurile care circulă despre sosirea unei noi generații Honda CBR1000RR Fireblade se pare că, acestea sunt tot mai fondate iar elaborarea grafică publicată de Motorradonline (preluată de la cea publicată de colegii de la Young Machine) constituie cu siguranță un indiciu suplimentar.

Cu siguranță, revenirea la SBK a producătorului japonez din acest an, pentru a testa unele modele derivate în campionatul mondial, trebuie să aibă o continuitate în producția de serie pentru realizarea unui model nou, având în vedere că, modelul actual, deși este unul competitiv, pare totuși unul datat.

Un alt element care vă duce cu gândul la noua generație a modelului super sport japonez, este sosirea foarte probabilă a unui pilot de top (chiar dacă neoficial) ca Alvaro Bautista, care lasă să se înțeleagă că, în această toamnă, poate chiar la Salonul Moto EICMA de la Milano, în noiembrie, că vom vedea noul Fireblade dotat de această data cu un nou motor cu 4 cilindri în linie și mai puternic.

Foto: Honda; Motorradonline; Young Machine

Adaugati comentariu