Home Noutati moto Noul Yamaha XSR 125: stilul neo-retro făță în față cu naveta
Noutati moto

Noul Yamaha XSR 125: stilul neo-retro făță în față cu naveta

24


Yamaha XSR 125 cmc completează gama Sport Heritage actuală a constructorului japonez, condusă la nivel de performanțe de modelul XSR900 (3 cilindri), urmat îndeaproape de XSR700, bicilindrul care face mai multe în lumea reală decât promite pe hârtie.

Această nouă motocicletă Yamaha XSR 125 a fost concepută pentru a ușoară, agilă și plăcută la pilotare, zi de zi, pentru cei care apreciază calitatea și stilul modelului XSR.

Piloții care sunt complet noi în motociclism se vor simți în siguranță datorită poziției de pilotaj dreaptă, confortabilă, precum și datorită suspensiei line și manevrabilității simple și ușoare și atât piloții noi, cât și cei existenți vor aprecia natura plină de distracție a celei mai noi motociclete Sport Heritage de la Yamaha.

XSR125 prezintă o gamă de culori îndrăzneață, influențată de unele dintre modelele legendare Yamaha dintr-o eră apusă. Cu un motiv orizontal solid, schemele de culori Redline, Tech Black și Impact Yellow, combinate cu caracteristici, precum rezervorul rotunjit, șaua plată, lungă și farul circular oferă acestui nou model 125 un aspect îndrăzneț și unic, care îi subliniază ADN-ul Faster Sons; și, la fel ca XSR900 și XSR700, noul XSR125 aduce un omagiu trecutului, privind înainte către viitor, dispunând de cea mai recentă tehnologie, inclusiv iluminare completă cu LED, precum și un afișaj LCD.

125 cmc cu distribuție variabilă

Yamaha XSR 125 are un monocilindru care respectă normele Euro 5, dezvoltă 15 CP (în alte țări asta permite conducerea cu permis categoria B, nu și în România) și vine cu distribuție variabilă. Sistemul sofisticat și rar întâlnit la cilindree atât de mici, oferă suplimentar cuplu mărit la turații reduse și performanțe îmbunătățite la turații mai mari.

Furca față finisată negru este de tipul upside down și indică o motocicletă confortabilă și sprintenă în același timp în diferite situații de pilotare. Folosirea furcii inversate subliniază și caracteristicile generale premium ale motocicletei. Un alt detaliu ce subliniază calitatea este farul complet LED ce dispune de o carcasă circulară cu formă clasică, care surprinde combinația unică a motocicletei între stilul clasic și tehnologia de ultimă oră, în timp ce stopul compact cu LED subliniază aspectul agil și ușor al motocicletei.

Șasiul prezintă designul avansat al cadrului Deltabox de la Yamaha, cu două amortizoare care merg în linie dreaptă de la capul de direcție la pivotul brațului oscilant, pentru a crea un șasiu extrem de rezistent, dar ușor. Cu un ampatament compact de 1.330 mm și o înălțime accesibilă a șeii de 810 mm, șasiul XSR125 este proiectat pentru piloți de diferite dimensiuni, în timp ce poziția de pilotare dreaptă și ergonomia relaxată fac ca această motocicletă ușoară Sport Heritage să e ideală pentru șoferii de autoturisme cu permis B1* care caută un mod mai plăcut, mai eficient și mai economic de a se deplasa în oraș și în jurul orașului.

Yamaha XSR 125 și Faster Sons

Filozo fia Faster Sons de la Yamaha este inspirată din trecut, privind ferm spre viitor, și este o abordare care rezonează cu acei piloți cu spirit liber, cărora le place să facă lucrurile în felul lor.

Întreaga scenă Yard Built a fost inspirată și încurajată de mișcarea Faster Sons, iar, în ultimii 6 ani, cei mai respectați constructori de motociclete personalizate din Europa și nu numai au creat multe motociclete radicale și incitante, folosind un model Yamaha Sport Heritage ca punct de plecare.

Yamaha a dezvoltat o gamă largă de accesorii originale, care permit posesorilor de XSR125 să-și personalizeze cu ușurință motocicleta. Vor disponibile două kituri de accesorii originale – kitul Racer care este format dintr-un capac pentru far, plăcuță de înmatriculare față și plăcuță de înmatriculare laterală, precum și kitul Urban care dispune de o protecție la vânt, capac lateral din aluminiu pentru motor, capac lateral pentru radiator și capac lateral. Clienții pot comanda kiturile înainte de a ridica noua motocicletă Yamaha XSR125 și pot să le monteze la dealerul Yamaha. Toate elementele din kituri pot cumpărate și individual, iar, pe lângă elementele kiturilor, lista de accesorii originale pentru XSR125 include, de asemenea, o tobă de eșapament Akrapovic; suport pentru plăcuța de înmatriculare (LPH); capac lateral pentru scutul de protecție; carenă café racer, prize de genunchi café racer și multe altele.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...