Home Noutati moto Peugeot revine cu o nouă gamă de vehicule pe două roți
Noutati motoPiata moto

Peugeot revine cu o nouă gamă de vehicule pe două roți

177


La EICMA, Peugeot și-a dezvăluit gama de motociclete pentru 2023, care include cinci vehicule pe două roți diferite.  Gama de motociclete Peugeot 2023 este alcătuită dintr-o serie de scutere, inclusiv unul electric, și o motocicletă nouă. Au fost prezentate la Milano în noiembrie anul trecut.

Peugeot PM-01

Peugeot PM-01 este destinat motocicliștilor care doresc o motocicletă de mică cilindree bună la toate, practică, mică și puternică. Pm-01 este un naked în stil neo-retro și este propulsat de un motor monocilindru de 292,2 cmc. Puterea maximă declarată este de 29 cp la 9000 rpm și un cuplu de 23 Nm la 7000 rpm. Rezervorul de combustibil de 12,5 litri ar trebui să permită o autonomie mare.

Peugeot Tweet

Noua versiune a lui Peugeot Tweet se adresează motocicliștilor care locuiesc în orașe. Tweet este propulsat de un motor monocilindru de 124,6 cmc care dezvoltă 11,4 cp la 8500 rpm și cuplu de 10,3 Nm la 6500 rpm. Viteza maximă este de aproximativ 100km/h.

Peugeot XP400

XP400 a fost construit  pentru combinația perfectă de design, putere și tehnologie. XP400 dispune de un motor Euro5 PowerMotion de 400 cmc, care produce 36,6 cai putere la 8.150 rpm și un cuplu de 38,1 Nm la 5.400 rpm. XP400 are stil, performanta si are caracteristicile unui scuter urban dar este capabil să parcurgă aproape orice tip de drum.

Peugeot e-Streetzone

Peugeot a dezvăluit și e-Streetzone, care este un scuter electric care a fost creat având în vedere călătoriile urbane. Scuterul este echipat cu 2 baterii detașabile, iar încărcarea la o priză 220V durează aproximativ 7 ore. În modul eco, scuterul are o autonomie declarată de până la 112 km.

Django EVO

Peugeot susține că Django Evo a fost făcut cu scopul de a deveni un „clasic modern”. Ar trebui să fie futurist, modern și puternic. Django Evo vine în două versiuni diferite, versiunea răcită cu aer și versiunea răcită cu lichid. Versiunea răcită cu lichid a lui EVO vine cu un motor de 124,8 cmc în 4 timpi și dezvoltă o putere de 12,9 cai putere la 8.500 rpm cu un cuplu de 12 Nm la 6.500 rpm.

 

 

 

 

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...