Home Competitii moto MotoGP: casele de pariuri spun că va fi un duel Bagnaia-Marquez
Competitii motoNoutati moto

MotoGP: casele de pariuri spun că va fi un duel Bagnaia-Marquez

154


Am analizat cotele marilor companii de pariuri sportive cu privire la câștigătorii MotoGP 2024. Iată ce am aflat
Abia am intrat în 2024 și deja este timpul să ne gândim la viitor. În lumina rezultatelor testelor de la Valencia și în așteptarea celor programate pentru luna februarie în Malaezia, fanii sporturilor pe două roți se așteaptă la un Campionat Mondial 2024 foarte interesant. Asupra lui Bagnaia și Martin există acum puține îndoieli, având în vedere succesele lor din acest an, dar adevăratul pariu în vederea campionatului mondial are un singur nume: Marc Marquez.

Dar să presupunem că trebuie să pariem cu adevărat: pe cine ar trebui să pariem? Pe recâștigarea tronului de către spaniol sau pe afirmarea a două stele în ascensiune? Haideți să vedem ce spun principalele case de pariuri.

Moto GP: Cotele principale

Pentru Sisal, cotele îl favorizează pe Bagnaia (care este cotat la 2.50), în timp ce Marquez este imediat după el la 2.75. Pe poziția a treia se află Martin, dat la 4.50, în timp ce (urcând cu riscul) o victorie finală a lui Binder, Bezzecchi sau Bastianini este dată la 9. Dacă vreți să riscați cu adevărat, puteți paria pe Mir sau Nakagami, al căror succes final este dat la 500.

Pentru Snai în schimb, bilanț total: Marquez și Bagnaia sunt dați la 2,50, în timp ce Martin la 3,50. Bastianini și Binder sunt la 12, în timp ce Bezzecchi este dat unul la 15. Cel mai subestimat pentru victoria finală rămâne Nakagami, dat la 250.

Pentru Bwin în schimb favorit este Marc Marquez, care este cotat la 2.50. El este urmat de Bagnaia la 3 și Martin la 4.50, în timp ce Binder este cotat la 12, Bastianini la 15 și Bezzecchi la 19. Ca de obicei, cel mai puțin favorit rămâne Nakagami, cotat la 751.

În cele din urmă, să aruncăm o privire la cotele Betfair: Marquez este favorit clar la 1,95, în fața lui Bagnaia la 3, cu Martin al treilea la 5. Bastianini îl urmează la 14.

Moto GP Favoriții caselor de pariuri

În mare, pentru casele de pariuri, duelul va fi între Bagnaia și Marquez, lăsându-i lui Martin rolul de a treia roată. Provocarea se va juca tot acasă, dar fără a uita un detaliu important: octuplul campion mondial va pilota GP23, moștenind-o de la italian. Miza este foarte mare, mai mult decât ne putem imagina… dacă va reuși cu adevărat această performanță, Marquez ar rescrie istoria campionatului mondial: ar fi campion mondial pentru a noua oară în carieră (egalându-l astfel pe Valentino Rossi), aducând triumful unei echipe satelit și pe o motocicletă din anul precedent.

În plus, trebuie să ținem cont și de singurul, dar importantul „outsider” care va fi prezent pe grilă, și anume Pedro Acosta. Cu siguranță nu pornește ca favorit absolut, desigur, dar ne-am obișnuit cu surprizele, iar el are cu siguranță stofă pentru a întoarce situația.

Nu trebuie subestimați nici ceilalți piloți Ducati, în primul rând Bezzecchi, care a fost în plină luptă pentru titlu la începutul acestui an.

Brad Binder de pe KTM ne-a arătat și el, mai ales în ultimele curse, că are potențialul de a putea aspira la poziții importante, așa că, cine știe, poate că ar putea fi o revelație neașteptată.

Lăsând la o parte toate aceste aspecte, să presupunem că ai avea bani de pariat: pe cine ai paria?

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Romaniacs 2024 MotorXpert
Competitii motoNoutati moto

Mai sunt câteva zile până la startul Romaniacs 2024

La cea de-a 21-a ediție a competiției recunoscută drept cel mai dificil...

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...