Indian – primele noutăți pentru anul 2020

Primele noutăți ale constructorului american Indian pentru 2020 sunt modelele Bobber 100th Anniversary Limited Edition și Scout Bobber Twenty

Noutățile pentru anul 2020 de la brand-ul american Indian sunt două modele speciale create pe baza modelului Scout, care în acest an, aniversează 100 de ani. Pentru a omagia această realizare incredibilă, producătorul moto de peste ocean a realizat o versiune special care va fi comercializată în doar 750 de exemplare și care se vrea un omagiu pentru această motocicletă iconică. Culorile, finisajele și aspectul sunt clar inspirate din trecut, dar tehnologia modernă nu lipsește de pe aceste realizări. Modelele pentru anul 2020 sunt echipate cu un nou sistem de frânare, sistem keyless și pneuri Pirelli de ultimă generație.

Motor bicilindric la vedere, ghidon de tip înalt și șa cu un singur loc și apărătorul din spate sunt principalele caracteristici ale modelului Bobber Twenty, care sunt elemnte stilistice tipice ale segmentului cruiser, incluse într-un amestec de antic și modern, care sunt fără îndoială foarte fascinante. Nu lipsesc evacuările paralele cu solul, instrumentația de bord reunite într-un element circular poziționat sub ghidon și rezervor de combustibil în stil lacrimă și oglinzile retrovizoare ancorate sub mânere și care sunt elemnete tipice brand-ului american. Pentru toate modelele Scout, Indian a pus la dispoziție recent o serie de accesorii pentru a face călătoria mai confortabilă: de la compartimente pentru bagaje și până la modele de șa mai spațioase.

Foto: Indian

Adaugati comentariu