Expoziția Le Sorelle d’Armi

În perioada 10-12 mai, în cadrul localului Ciapa la Moto din Milano vor fi expuse unele dintre cele mai faimoase motociclete istorice ale celui de-al doilea război mondial.

Cu ocazia aniversării centenarului Asociației Motocicliștilor din zona Alpină, va fi organizată o expoziție de motociclete, în contextul magic și evocator al localului Ciapa la Moto din Milano – MotoSplash, Via Gardone 22. La acest eveniment intitulat Le Sorelle d’Armi vor fi expuse un număr de cinci mărci italiene, furnizoare oficiale pentru armata italiană de motociclete militare cu caracteristici tehnice specific și care au fost utilizate în timpul celui de-al doilea război mondial (1940-1945).

Cele cinci mărci italiene prestigioase vor fi reprezentate de: Benelli, Bianchi, Gilera, Guzzi și Sertum, cu modele echipate cu motoare de 500 cmc.

Expoziția va fi deschisă publicului începând de vineri 10 mai și până duminică 12 mai 2019, între orele 10-24 și va include o demonstrație a unui serviciu special de restaurare conform convenției organizatorului.

Expoziția oferă parcare gratuită pentru motociclete și se poate ajunge cu următorul transport public:

Autobuzul 34 Via Toffetti – Q.re Fatima – Vf. Ortles / Stația Via Calabiana

Autobuz 65 P.ta Romana, Metro M3 – P. Abbiategrasso, Metro M2 – Stația V.le Ortles / Via Calabiana

Autobuz 95 Rogoredo FS M3 – Q.re Barona – Stația Via D’Agrate / Via Cassano d’Adda

Foto: organizatori

 

Adaugati comentariu