Home Noutati moto Echipa D’Arpa Racing Honda Red Moto 2019 prezentată la Palermo
Noutati moto

Echipa D’Arpa Racing Honda Red Moto 2019 prezentată la Palermo

0


Patru piloți au fost nominalizați la începutul noului sezon pentru a concura în Enduro Italy Under Championship și în Absolute Enduro Italy.

Prezentarea oficială a echipei D’Arpa Racing Honda Red Moto 2019 a lui Marco D’Arpa, susținută de reprezentanța MotoOne al lui Pippo Piazza a avut loc săptămâna trecută la Palermo(Italia). Echipa siciliană a semnat acordul cu Honda pentru al doilea an consecutiv, cu scopul de a aduce piloții sicilieni să concureze în cadrul unor evenimente enduro naționale.

Confirmați pentru noul sezon, Marco Bologna și Ivan Coniglio, aceștia vor concura cu modelele 250 4T și respectiv 300 4T. Celor doi piloți li se vor alătura alți doi piloți Gaetano Di Pace din Palermo, care anul trecut a adus acasă titlul regional Senior AB și Gabriele Oteri din Messina, care vor concura pe modelul 300 4T.

„Vom participa la Enduro Italy Under Championship și în Absolute Enduro Italy – explică managerul de echipă Marco D’Arpa – și bineînțeles că vom fi prezenți și la Regionale Siciliano. Proiectul nostru este unul ambițios chiar dacă costurile sunt ridicate mai ales cu transportul pentru o echipă siciliană, dar, datorită unei echipe bine organizate și cu mulți ani de participare la competiții de nivel național și international, sperănd totodată să fim în măsură să participăm inclusiv la etapa Campionatului Mondial Enduro găzduită în Italia”.

Foto: Honda Italia

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...