De la evoluție la revoluție: un nou Harley-Davidson 1250

Harley-Davidson anunță un nou model însuflețit de motorul de 1250 cmc. Această motocicletă va fi dezvăluită la mijlocul sezonului, iar din spusele oficiale noul Harley trece „De la evoluție la revoluție”. Experiența de lansare virtuală va avea loc pe 13 iulie 2021, la ora 20.00, ora României.

Acest nou model urmează sosirea interesantă a modelului Harley-Davidson Pan America 1250 cu noul său Powertrain Revolution Max în reprezentanțele din întreaga lume. „După lansarea cu succes a primei noastre motociclete de aventură, Pan America, suntem încântați să dezvăluim o altă motocicletă cu totul nouă, construită pe platforma Revolution Max din acest segment sport, înglobând tehnologie, performanță și stil Harley-Davidson de neegalat. ” declară Jochen Zeitz, președinte și CEO Harley-Davidson.

Evenimentul de dezvăluire va previzualiza detaliile noului model de motocicletă și va include prezentări ținute de către Conducerea Harley-Davidson, experții în produse și motocicliștii pasionații care dezvoltă și se pregătesc de aducerea pe piață a unei motociclete noi și puternice, ce urmează să ajungă în reprezentanțele Harley-Davidson ® chiar în 2021.

Pentru a participa la experiența virtuală „De la Evoluție la Revoluție”, înregistrați-vă la www.H-D.com/JulyReveal

Adaugati comentariu