Home Piata moto De acum e mult mai simplu să-ţi cumperi o motocicletă BMW
Piata motoUtile

De acum e mult mai simplu să-ţi cumperi o motocicletă BMW

15


Achiziţionarea unei motociclete nu a fost niciodată atât de accesibilă. BMW Motorrad şi BMW Financial Services România relansează pachetul 3asy Ride cu o serie largă de îmbunătăţiri. Astfel, valoarea dobânzii, perioada de finanţare, dar şi cota de asigurare CASCO sunt acum mult mai accesibile şi stabilesc o referinţă în acest segment de piaţă. În plus, posibilitatea unică de finanţare cu valoare reziduală de 33% asigură o achiziţie cu o rată redusă.

Una dintre princiaplele noutăţi se referă la reducerea cotei de asigurare CASCO cu mai mult de o treime, la 6,9%, ceea ce reprezintă un impact major pentru costurile totale de utilizare. Este pentru prima dată în segementul moto când clienţii pot beneficia de o dobândă de 0% pentru perioada de finanţare de 12 luni. Se oferă astfel o alternativă importantă la achiziţiile cash care reprezintă marea majoritate a vânzărilor de motociclete.

În acelaşi timp perioada maximă de finanţare a fost extinsă de la 36 la 48 de luni, ceea ce reprezintă un alt factor care poate contribui la reducerea ratei de achiziţie, în contextul în care dobânda a rămas de 3,33% pentru această perioadă.

Pentru cei care doresc o soluţie de finanţare cu o rată scăzută, 3asy Ride vine cu o combinaţie imbatabilă: un avans de minim 33%, o perioadă de finanţare de 36 de luni, 33% valoare reziduală, o dobândă de numai 3,3%, alături de o cotă de asigurare CASCO de numai 6,9%. Întreaga ofertă este susţinută şi de un proces simplificat de aprobare a dosarului de finanţare, adaptat la specificul dealerilor BMW Motorrad. Astfel, o singură vizită la dealer este suficientă pentru finalizarea procesului de achiziție.

„Piaţa de motociclete este încă în formare în România. Suntem deosebit de încântaţi că putem oferi pentru prima dată un serviciu modern şi matur de finanţare, o premieră naţională absolută. Am putut construi un pachet foarte atractiv pentru clienţii noştri, având avantajul colaborării cu BMW Financial Services”, a explicat Ionuţ Bâtu, BMW Motorrad Manager pentru România.

Exemple de finaţare 3asy Ride prin BMW Financial Services:

1. R 1200 GS – preţ 14.490 Euro / rata 219,93 Euro. Model enduro-touring emblematic pentru BMW, cel mai de succes model de motocicletă pe piaţa din România, motor boxer.

2. S 1000 RR – preţ 17.180 Euro/ rata 260,79 Euro. Motocicletă supersport, motor cu patru cilindri in linie, un etalon in segment şi una dintre motocicletele preferate în motorsport de echipele private din toată lumea.

3. R nineT – preţ 14.800 Euro/ rata 224.65 Euro. Un roadster clasic, ce s-a impus foarte rapid la nivel global datorită posibilităţilor nenumărate de customizare.

4. K 1600 GT – preţ 21.110 Euro/ rata 320,44 Euro – Motocicleta touring, motor cu şase cilindri în linie, o adevărată limuzină pe două roţi.

Pentru calculul ratelor au fost selectate preţurile de pornire, un avans de 30%, o perioadă de finanţare de 48 de luni, DAE 6,64%, valoarea reziduală de 3%, TVA-ul şi comisionul de administrare lunare incluse. 3,33% dobândă anuală variabilă în funcţie de Euribor 3 luni. Ofertă prezentată prin BMW Financial Services, exclusiv în România prin Unicredit Leasing Corporation IFN S.A., valabilă până la 30.09.2015. Asigurarea CASCO nu este inclusă. Ofertă exclusivă pentru motocicletele BMW prin Groupama de 6,9% pe an. Pentru modelul R 1200 GS, asigurarea CASCO este de 83,31 euro pe lună la un preţ al motocicletei de 14.490 euro cu TVA.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Utile

Castrol lansează noua gamă de lubrifianți POWER1 pentru motociclete și scutere, cu noua FORMULĂ 3-în-1

Castrol și-a înnoit gama de lubrifianți de bază POWER1 pentru motociclete și...

Piata moto

Piața moto: Italia este regina Europei

În 2023, Italia a înmatriculat de departe cele mai multe motociclete: la...

Utile

Benzină murdară: cauze, consecințe și remedii

Oricâte filtre ar fi montate pe traseul carburantului de la rafinărie până...

Noutati motoUtile

Noua Generație de anvelope Pirelli SCORPION: Trail III

  Pirelli SCORPION Trail III reprezintă cea mai recentă generație de anvelope de...