Cea mai scumpă motocicletă din lume

Harley Davidson este adesea baza multor proiecte costisitoare, dar nu era de așteptat ca un Softail Slim S să fie baza pentru cea mai scumpă motocicletă din lume.

Vorbim despre o creație a elvețienilor de la Bundnerbike, care au colaborat cu bijutierul Bucherer pentru a construi proiectul din imaginile alăturate: Harley Davidson Bucherer Blue Edition. Această motocicletă costă 1.8 milioane de dolari și a devenit cea mai scumpă din lume, însă este totul datorat diamantelor pe care le-au montat elvețienii.

Până în acest moment, cea mai scumpă motocicletă vândută vreodată era un Vincent Black Lightning din 1951, vândută în Las Vegas la o licitație pentru 929.000 de dolari.

Fiecare șurub de pe această motocicletă vizibil la exterior este placat cu aur, iar rezervorul integrează două seifuri. Acestea din urmă, precum și alte ornamente prezintă mai multe diamante. Întregul proiect a fost creat pentru a face reclamă noii linii de ceasuri a celor de la Bucherer, care se numește Blue Edition, de unde și alegerea culorii, acest albastru „electric”.

 

Adaugati comentariu