BMW Titan: motocicleta lui Robocop

E avion? E OZN? E…motocicletă! Așa ar trebui să arate viitoarele motociclete produse de BMW. Asta dacă avem suficientă răbdare. Nu bavarezii ne încântă cu acest vehicul futuristic, ci un designer turc: Mehmet Doruk Erdem. Palmaresul său este impresionant, iar motocicleta BMW Titan nu face excepție!

Tocmai citiți un articol care nu se bazează pe altceva, decât pe 5 fotografii. Toate reprezintă, din unghiuri diferite, același concept, numit BMW Titan. De ce BMW și nu Ducati sau Yamaha? N-am idee, iar designerul nu ne spune nimic despre alegerea brandului pe care să-l reprezinte conceptul.

Oricum, dincolo de apartenența la vreo marcă anume, modelul pare scăpat din filmele SF, de aceea aș fi preferat și o schiță cu riderul ”pe poziție”. Nu de alta, dar poate așa am fi identificat mai repede ghidonul și am fi priceput mai multe despre model.

BMW Titan

Ce inimă bate-n pieptul bestiei…ne putem doar imagina, privind cele două prize de aer demne de avioanele de vânătoare F14 Tomcat. Cum negociază virajele…nu ne putem imagina, fix din același motiv. Oricum, cine are nevoie de viraje, atâta vreme cât designerul și-a imaginat acest vehicul pentru a-l folosi pe pista de sare de la Bonneville? Nu putem decât să privim BMW Titan ca pe un uimitor exercițiu de stil, fără a-i judeca sau interpreta aptitudinile în viața reală.

Sursa: Boldride

Adaugati comentariu