Home Noutati moto Aprilia RSV4 și Tuono V4 Factory debutează în alb
Noutati moto

Aprilia RSV4 și Tuono V4 Factory debutează în alb

3


Aprilia– Culoarea Speed white va fi disponibilă doar din luna mai și până la sfârșitul anului: iată prețurile și disponibilitatea

Vârfurile sabiei ale gamei V4 de la Aprilia, superbike-ul RSV4 Factory și hypernaked-ul Tuono V4 Factory, își fac debutul în Speed White, o variantă de culoare nouă și exclusivistă, care va fi disponibilă doar pentru o perioadă limitată: din luna mai până la sfârșitul anului 2023.Dominată de alb, care pune în valoare formele aerodinamice și designul cu aripioare integrate, livrea Speed White este combinată cu jante roșii și este îmbogățită cu inscripția Aprilia pe lateral și cu o grafică sportivă inspirată de prototipul Aprilia RS-GP, protagonist în Campionatul Mondial de MotoGP din 2023.

Piloții oficiali Aprilia Racing din cadrul MotoGP, Aleix Espargaró și Maverick Viñales, au fost cei care au dezvăluit pentru prima dată publicului combinația de culori Speed White în weekendul Marelui Premiu al Americilor din Texas. O ocazie cu adevărat competitivă pentru a sublinia sufletul supersport care îmbracă două motociclete extraordinare, aflate la vârful, în termeni de tehnologie, performanță și design, al segmentului superbike.

Cromatica Speed White se alătură celorlalte două deja planificate pentru gama V4 Factory, Time Attack și Ultra Dark, și va fi disponibilă începând cu luna mai la dealeri pentru o perioadă limitată de timp.

RSV4 Factory Speed White are un preț de 26.499 euro , iar Aprilia Tuono V4 Factory Speed White la 20.499 euro, f.c.

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...