Home Utile 5 jocuri cu mașini la modă în 2020
Utile

5 jocuri cu mașini la modă în 2020

98
jocuri


Jocurile cu mașini generează un interes ridicat, având în vedere adrenalina existentă și faptul că poți să treci la volanul unor bolizi la care doar visezi.

Iată, așadar, 5 jocuri cu mașini la modă în 2020:

1. Forza Horizon 4 – Lansat în octombrie 2018, Forza Horizon 4 este considerat în momentul de față cel mai tare joc cu mașini existent pe piață. De altfel, el a primit acest premiu la Game Critics Awards și Gamescom Awards. Este disponibil pe Microsoft Windows și Xbox și a trecut de 15 milioane de jucători în întreaga lume. Impresionează prin grafică, prin realism, dar și prin faptul că sunt disponibile numeroase mașini din generații diferite, de la Alfa Romeo P3 (1934) până la Lamborghini Aventador, McLaren 720S Coupe ori Zenvo ST1. Pe lângă aceste mașini de lux, în Forza Horizon 4 pot fi găsite și modele precum Renault Clio RS, Ford Focus RS sau Volkswagen Golf R. Numărul mașinilor disponibile în acest joc trece de 450.

Jocuri cu mașini generează un interes ridicat

2. Street Racer – Slotul Street Racer a reușit ca în primele luni de la lansare să îi atragă într-un număr foarte ridicat pe pasionații jocurilor cu mașini și nu numai. Dezvoltat de Pragmatic Play, Street Racer a fost lansat în luna iulie a acestui an și ne duce într-o cursă ce are loc în Las Vegas. Astfel, printre simbolurile cele mai dorite se află șoferii Firefly, Alpha, Bolt, Ignite și Vapor. De asemenea, un simbol special este și cronometrul. Pariul maxim în cadrul acestui joc este de 400 RON, iar câștigul maxim ajunge până la 800.000 RON. Sunt 5 role cu 40 de linii de plată, iar acest joc beneficiază și de specială și de runde gratuite.

3. Need for Speed Heat – La un an de la lansarea oficială, Need for Speed Heat rămâne un titlu de referință când vine vorba despre jocurile cu mașini. Acesta continuă de fapt o poveste începută în 1994, când a apărut primul joc al seriei NFS. Need For Speed Heat este disponibil pe PS 4, Windows și Xbox One și a avut o nominalizare la gala Gamescom Awards pentru titlul de cel mai bun joc cu mașini al anului. În acest joc sunt disponibile peste 125 de mașini, pornind de la Volskwagen Beetle (1963), Porsche 911 Carrera S (1996), până la Mercedes-AMG GT S Roadster (2019) sau Lamborgini Aventador SVJ Coupe sau Roadster (2019).

Un mare avantaj al acestor jocuri este varietatea

4. Gran Turismo Sport – S-au împlinit trei ani de la lansarea Grand Turismo Sport, dar acest joc este încă popular. De altfel, Gran Turismo este o franciză cu vechime, acesta fiind al șaptelea joc principal al seriei. Sunt disponibile peste 320 de mașini și peste 80 de curse, astfel că un mare avantaj al acestui joc este varietatea. E în general un joc cu mașini de curse, care sunt împărțite în mai multe grupe. De asemenea, există și o categorie destinată special mașinilor de tip prototip. Gran Turismo Sport este disponibil doar pe PlayStation 4, dar chiar și așa interesul pentru el este unul ridicat.

5. The Crew 2 – Jocul celor de la Ubisoft se bucură de un real succes în rândul pasionaților de curse si jocuri. Vine și cu un mare avantaj, ținând cont de faptul că nu include doar mașini, ci și motociclete, bărci și avioane. The Crew 2 a fost lansat în 2018 și este disponibil pe Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One și Stadia. În The Crew 2 sunt incluse pe 170 de mașini, inclusiv Bentley Continental Supersports, Audi R8 Coupe V10 plus, Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse sau Ferrari 458 Speciale. Totodată, există și mașini mai „normale” precum Mini Cooper S, Mitsubishi Lancer Evolution X și Volkswagen Golf GTI.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Utile

Cum sa-ti construiesti propria trusa de scule personalizata pentru a face fata oricarui proiect

Indiferent dacă ești un pasionat al bricolajului sau un profesionist în domeniul...

Utile

Sfaturi practice pentru înlocuirea garniturii la motocicletă – Cum să mențineți motorul în stare perfectă

Motocicliștii experimentați știu că întreținerea periodică a motorului este esențială pentru a...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...