Noile scutere electrice de la ME Group

Compania italiană din Brescia lansează două versiuni îmbunătățite a scuterului ME Start Edition: ME 2.5 și ME 6.0

ME Group, o companie din Brescia care în 2018 și-a făcut debutul în lumea mobilității electrice cu ME Start Edition, primul scuter din lume construit cu un cadru brevetat SMC, un material termosetabil obținut prin introducerea filamentelor din fibră de sticlă tăiate pe un strat de rășină de poliester, face un pas înainte și lansează noile versiuni ME 2.5 și ME 6.0, primul cu o autonomie de 80 km iar al doilea de 70 km. Practicitatea este garantată în modul dublu de încărcare. Astfel, în funcție de situație, puteți decide să scoateți bateria de litiu sau să atașați scuterul direct la o priză internă de 220V. Încărcarea de 100% poate fi atinsă în maxim 5.5 ore.

ME 2.5

Versiunea îmbunătățită a primei serii produse, ME 2.5 este rezultatul reproiectării powerline având o putere mai mare, performanțe mai bune precum și o evoluție a componentelor și a unor piese mecanice.

Preț în Italia: 5.490 euro inclusiv TVA, 4.140 euro cu ECOBONUS

ME 6.0

Noul ME 6.0 este primul motociclu al companiei. Datorită vitezei maxime de 80 km / h, este principalul model din gama constructorului italian. În plus față de upgrade-urile similar cu cele ale modelului mai mic, ME 6.0 este caracterizat de o linie electrică unică cu o putere nominală de 6 kW și un vârf de 10 kW, care garantează performanțe peste cele realizate de către modelele concurente.

Pret în Italia: 6.490 euro inclusiv TVA, 4.894 euro cu ECOBONUS

Foto: ME Group

Adaugati comentariu