Home Noutati moto LEGO și Harley-Davidson prezintă Fat Boy (Creator Expert)
Noutati moto

LEGO și Harley-Davidson prezintă Fat Boy (Creator Expert)

14


Dezvoltată în colaborare cu Harley-Davidson, interpretarea LEGO a legendarei motociclete captează frumusețea modelelui real în cele mai fine detalii, cu suprafețe și elemente special create pentru a replica modelul full size. Cu un total de 1.023 de piese, modelul măsoară 20 cm pe înălțime, 18 lățime, 33 cm lungime și vine cu multe părți mobile pentru a le da motive proprietarilor să interacționeze cu el.

Învârte roata spate pentru a vedea cum motorul Milwaukee-Eight își mișcă pistoanele și prinde viață cu ale sale două evacuări. Întoarce ghidonul, schimbă vitezele și pune frână, apoi scoate cricul lateral pentru a parca. Admiră coloristica Wicked Red, cu negru și roșu puternic, cu logo-uri Harley-Davidson pe fiecare latură, oriunde ai așeaza-o, fie că este acasă, la birou sau indiferent unde altundeva îți va alimenta pofta de călătorie.

Design-erul șef LEGO, Mike Psiaki, a declarat că a fost incredibil de încântat să refacă, din mici cărămizi de plastic, motocicleta: “Modelul surprinde designul iconic, detaliile inginerești și atenția la detaliu a acestei legendare motociclete, oferind o experiență captivantă de construit și o piesă unică de colecție pentru entuziaștii Harley-Davidson și pentru fanii LEGO de toate vârstele.”

“A fost foarte incitant pentru Harley-Davidson să colaboreze cu Grupul LEGO, o altă companie care pune accentul pe creativitate și expresie. Vrem să oferim clienților un experiență plăcută a asamblării, nu doar un rezultat final care să inspire.” a declarat Heather Malenshek, care ocupă funcția de Chief Marketing Officer la Harley-Davidson.

Detaliile fac diferența

Brad Richards, vice președinte al departamentului de Styling & Desing la compania americană, spune că: “Autenticitatea design-ului Harley-Davidson provine din minuțiozitatea cu care sunt lucrate detaliile de la început până la sfârșit. Ne-am uitat la fiecare șurub și șurubel la motocicletă, la toate finisările și la orice alt mic detaliu. Lucrând cu echipa LEGO la proiectul acesta ne-a permis să aducem aceeași atenție pentru detaliu la un produs realizat într-o colaborare, și să celebrăm un brand care a alimentat imaginația și creativitatea multora din cadrul Harley-Davidson de la o vârstă fragedă, inclusiv a mea.”

Pentru a marca lansarea, LEGO Master Builders au creat un model cu scara 1:1 a motocicletei, complet cu piese argintate, control Wi-Fi, sunete și efecte de lumini care să imite un Harley-Davidson Fat Boy adevărat. Au fost construite 6.000 de piese LEGO speciale, iar pentru motocicleta finală au fost necesare 865 ore de lucru și 69.569 piese în total. Acest model va fi prezent în magazine LEGO speciale și la evenimentele Harley-Davidson pentru ca toți fanii să le poată vedea.

Modelul LEGO Creator Expert Harley-Davidson Fat Boy este disponibil în magazinele LEGO și pe shop.LEGO.com, începând cu 17 iulie pentru membrii VIP și de la 1 august pentru publicul general.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...