Home Utile Închiriază o mașină și bucură-te de o gamă largă de avantaje!
Utile

Închiriază o mașină și bucură-te de o gamă largă de avantaje!

3
mașină


Închiriază o mașină și bucură-te de o gamă largă de avantaje! Îți dorești să pleci în vacanță împreună cu partenerul de viață sau cu prietenii ori familia fără să depinzi de mijloacele de transport în comun?

Uită de trenuri și autocare și apelează cu încredere la serviciul de inchirieri masini Cluj. Este vorba despre o alternativă modernă și eficientă, care îți permite să alegi dintre zeci de modele de autoturisme și, în același timp, să te bucuri de confort și libertate în mișcare!

Închirieri mașini Cluj – ce variante ai la dispoziție?

De la autoturisme mici, fiabile și ușor de condus prin oraș, până la cele mari, de teren, pe care le poți conduce inclusiv pe drumurile accidentate de munte, toate acestea sunt mașini extrem de bine întreținute, spre care te poți orienta, în funcție de nevoile pe care le ai. Gândește-te la destinația de vacanță pe care ai ales-o, pentru a-ți da seama dacă îți trebuie o mașină mare și spațioasă sau dacă una mai micuță este suficientă.

Pleci la drum oricând vrei

Un alt avantaj important, de care ai parte atunci când închiriezi un autoturism, este acela că poți porni la drum oricând îți doreșți, indiferent de oră. Pe traseu ai posibilitatea de a face oricâte popasuri vrei, fie că îți dorești să adminiri peisajele, fie că vrei să te oprești să mănânci undeva, într-o zonă frumoasă.

Atunci când mergi în concediu, vrei să te simți liber, să uiți de griji și să te bucuri de compania celor dragi: având la dispoziție o mașină, totul devine mai ușor.

Nu-ți mai faci griji în privința inspecției tehnice

Dacă în momentul în care ai un autoturism personal, trebuie să te asiguri în permanență că acesta funcționează corespunzător și trebuie să scoți anual bani din buzunar pentru inspecția tehnică, dar și pentru alte tipuri de revizii, atunci când apelezi la serviciul de închirieri, uiți de toate acestea. Mai mult, vei primi și asigurarea auto obligatorie o dată cu actele mașinii. Firma cu care colaborezi se ocupă de întreținerea flotei auto: tot ce trebuie să faci este să te urci la volan și să te bucuri de zilele tale libere!

Funcții utile

Pentru a fi sigur că te vei simți confortabil când închiriezi o mașină, asigură-te că aceasta este dotată cu aer condiționat sau climă, un sistem audio modern, încălzire în scaune, dar și GPS. Este vorba despre funcții practice, datorită cărora drumul tău va fi mai plăcut și mai interesant. În același timp, este bine să știi că majoritatea autoturismelor se închid automat, cu ajutorul telecomenzii, și sunt astfel foarte ușor de utilizat!

Rezervi simplu și ușor

Imediat după ce te hotărăști în privința unei mașini, este bine să știi că o poți rezerva în doar câteva momente. De exemplu, poți să suni direct la firma de închirieri, poți utiliza formularul online sau poți trimite un e-mail către compania cu care vrei să colaborezi. Ulterior, vei primi un mesaj de confirmare și îți poți alege punctul de livrare, în funcție de cum îți este cel mai confortabil.

Serviciul de inchirieri masini aeroport este disponibil 24 de ore din 24 și te poți bucura de această variantă începând de la 2 – 3 zile și până la câteva săptămâni, în funcție de cât de lung este concediul tău! Caroutis.com te ajută să îți transformi vacanța într-una de neuitat, în care poți pleca la drum oriunde vrei și, în același timp, să descoperi locuri deosebite atât în țară, cât și în străinătate: nu ai nevoie decât de cartea de identitate valabilă și de permisul de conducere, pe care să îl ai de cel puțin un an!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AccesoriiCascaUtile

Când trebuie înlocuită casca moto?

Soarele, căldura, utilizarea intensivă și depozitarea necorespunzătoare scurtează durata medie de viață...

CascaUtile

Cu căștile curate!

Haideți să acordăm puțină atenție căștilor noastre! Scopul lor principal este de...

Utile

Alegerea setului de anvelope de vară

Alegerea setului de anvelope de vară. Deseori luna aprilie încă ne mai...

steaguri vela
Utile

Steaguri vela – top 3 avantaje pentru folosirea în cadrul evenimentelor în aer liber

Promovarea brandului tău este esențială pentru a crește vizibilitatea și a atrage...