Honda Monkey revine !

Honda Monkey, celebra motoreta a anilor 70, ce a căpăt un statut legendar de-a lungul timpului, se întoarce. Se urmează trendul setat relativ recent de alte modele precum Ducati Scrambler și pornit chiar mai devreme de cei din industria auto cu reinterpretarea MINI și Fiat 500, spre exemplu. Un design retro și o schemă de culori atractivă anunță același spirit jucăuș care a dus la creșterea popularității modelului trecut. Pe ici, colo sunt aruncate câteva elemente moderne, cum ar fi furcile upside down și farul cu LED.
Noul Honda Monkey va fi pus în mișcare de un motor de 125 cmc cu două supape pe cilindru, răcit cu aer, care produce 9,4 cai putere. Putem spune că e o revoluție dacă luăm în calcul motorul de 49 cmc ai modelului inițial. Având acum o treptă în plus, adică patru în total, consumul preconizat este de 1,5l/100 km. Va avea o masă de 107 kg și o înălțime relativ mică a șeii, de 775 mm.
Rămâne de văzut cât de repede va putea fi cumpărat și mai ales pe ce piețe. Revenim când vom afla informații noi despre Honda Monkey.

Adaugati comentariu