Home Utile De ce să alegi mașini second hand din Germania, în detrimentul celor noi? Află ce beneficii îți oferă autoturismele la mâna a doua
Utile

De ce să alegi mașini second hand din Germania, în detrimentul celor noi? Află ce beneficii îți oferă autoturismele la mâna a doua

2
mașini second hand


De ce să alegi mașini second hand din Germania, în detrimentul celor noi? Află ce beneficii îți oferă autoturismele la mâna a doua.

Cu siguranță știi deja că foarte mulți oameni aleg să investească în masini second hand Germania, în loc să-și cumpere unele noi, proaspăt scoase din producție. Dacă ești în căutarea unui autoturism și te întrebi de ce este mai avantajos să te orientezi către un model la mâna a doua, acum poți descoperi și care sunt avantajele pe care le poți obține astfel.

Dincolo de faptul că ai posibilitatea de a obține autoturismele printr-un leasing, în loc să apelezi la creditele bancare, toate modelele de mașini sunt extrem de eficiente ca putere și îți oferă toate condițiile de care ai nevoie pentru a te deplasa în cele mai bune condiții!

Valoarea reziduala a autoturismelor scade foarte repede

Pentru început, este indicat să iei în considerare faptul că piața auto se dezvoltă extrem de repede: mașinile care au fost scoase de pe porțile fabricilor acum un an de zile au deja o valoare reziduală mult mai mică, indiferent de kilometrajul pe care îl au la bord. Asta înseamnă că optând pentru un autoturism la mâna a doua, poți plăti pentru el chiar și de 2 ori mai puțin decât ai fi făcut-o atunci când era nou. Autoturismele second hand nu trebuie neapărat să fie foarte vechi: sunt considerate a fi la mâna a doua chiar și modelele foarte puțin folosite și care au avut anterior cel puțin un proprietar.

Ai la dispoziție o paletă extrem de variată de mașini second hand din care poți alege

Indiferent dacă ai nevoie de o mașină modernă, de lux, pe care să o conduci cu mândrie sau un autoturism practic, sport, de care să te folosești zi de zi pentru a merge la serviciu sau pentru a-ți face cumpărăturile, cu ajutorul unui leasing poți obține exact ceea ce cauți. Mercedes, Audi, BMW, Volkswagen, Open, Renault: toate acestea sunt branduri din care poți alege atunci când te gândești să te bucuri de o mașină la mâna a doua.

Plătești mai puțin și treptat!

Optând pentru leasing-ul potrivit pentru tine, ai posibilitatea de a-ți gestiona foarte bine veniturile pe care le obții lunar. De exemplu, este bine să știi că te poți orienta către leasing-urile financiare, care îți permit ca la finalul perioadei contractuale să devii proprietar cu acte al autoturismului preferat sau către leasing-urile operaționale, care sunt foarte asemănătoare cu contractele de închiriere. În loc să plătești chiar și de 2 ori mai mult decât valoarea împrumutului la o bancă, mai bine alegi să colaborezi cu o firmă specializată în leasing, care îți pune la dispoziție pachete avantajoase și te ajută să-ți lărgești orizontul.

Mașinile second hand, mai ușor de întreținut decât cele noi

Atunci când ești în căutarea unei mașini, este important să iei în considerare și cât de ușor o poți întreține pe termen lung. În acest sens, trebuie să ai în vedere că piesele pentru modelele la mâna a doua sunt mult mai accesibile pe piață și nu trebuie să aștepți săptămâni întregi pentru ele, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul autoturismelor noi.

Studiază cu atenție tipurile de mașini second hand Germania aici, să știi spre care te poți orienta atunci când ai nevoie de un autoturism și vei descoperi că îți va fi greu să alegi, tocmai pentru că ai atât de multe opțiuni disponibile! Auto-Leasing.ro îți vine oricând în ajutor, oferindu-ți consiliere și posibilitatea de a încheia leasing-ul perfect pentru tine. Compania caută întotdeauna să te îndrume către o alegere excelentă, de care te bucuri pe termen lung!

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AccesoriiCascaUtile

Când trebuie înlocuită casca moto?

Soarele, căldura, utilizarea intensivă și depozitarea necorespunzătoare scurtează durata medie de viață...

CascaUtile

Cu căștile curate!

Haideți să acordăm puțină atenție căștilor noastre! Scopul lor principal este de...

Utile

Alegerea setului de anvelope de vară

Alegerea setului de anvelope de vară. Deseori luna aprilie încă ne mai...

steaguri vela
Utile

Steaguri vela – top 3 avantaje pentru folosirea în cadrul evenimentelor în aer liber

Promovarea brandului tău este esențială pentru a crește vizibilitatea și a atrage...