Orele devin minute. 248 zile până la Romaniacs

Când te apuci de ski și ești deja adult, pur și simplu nu poți înțelege cum zboară pe lângă tine copiii care nici nu-și pot lega singuri șireturile. Aceeași senzație o ai și când îi vezi mergând pe motociclete, iar pentru tine încă e o provocare să stai corect în șa.

După două săptămâni în care singura pregătire pentru Romaniacs a fost să mă uit înainte să adorm la filmări cu piloții clasei Gold, am primit astăzi un alt duș rece la RAMS MX Kids Challenge. Ca să aveți o perspectivă mai bună, gândiți-vă că sunt fetițe, după vârstă cu mulți dinți de lapte, care nu doar că sunt mult mai rapide ca mine, dar și mult mai constante.

Felicitări tuturor micilor sportivi, antrenorului Adrian Răduță și părinților care își dedică cea mai importantă resursă, timpul!

Urmează iarna, în care voi lucra intens pentru condiția fizică, momentan egală cu cea a jucătorilor de șah din parcurile publice. Vor fi foarte puține ore pe motocicletă, iar distanța de la nivelul actual la cel al tinerilor sportivi este alarmantă. Nici nu vreau să mă gândesc la ce mă așteaptă când voi începe abordarea obstacolelor.

Unde s-a scurs timpul?

O săptămână am fost la EICMA. Nu sunt un fan al saloanelor, dovadă că în peste 10 ani de presă auto am fost la unul singur, primul. Salonul Internațional de Motociclete de la Milano – EICMA merită vizitat pentru că îți oferă cea mai bună imagine asupra industriei. Ai nevoie măcar de o săptămână să-ți revii la situația atipică din România.

Adaugati comentariu