MOTOCICLIȘTII DIN TOATĂ ȚARA VOR CONSTRUI CASE PENTRU OAMENII NEVOIAȘI

moto

MOTOCICLIȘTII ROMÂNI NU SE DEZMINT ȘI SE IMPLICĂ ÎNTR-O O NOUĂ ACȚIUNE DE AJUTORARE A CELOR CU CARE SOARTA NU A FOST GENEROASĂ.

De această dată, bikerii vor pune umărul la construcția a 40 de case pentru familii sărace din Bacău, împreună cu organizația Habitat for Humanity, în weekendul 17-19 Iunie 2016. Acțiunea a fost inițiată de sufletistul motociclist/om de radio și TV Cristian Hrubaru (știm că nu va dori să-și aroge meritul) care, împreună cu un nucleu de prieteni bikeri, a făcut apel la cluburile moto din toată România să se alăture acțiunii.
Până la această oră, 30 de cluburi au răspuns prezent la chemare, și sunt convins că numărul lor se va mări.
Pentru cei care nu sunt la curent cu activitățile cluburilor moto din România precizez că participarea la o acțiune de caritate sau de ajutorare a oamenilor săraci nu este o premieră. MC-urile au inițiat și desfășurat sute de astfel de campanii de-a lungul anilor, fie că a fost vorba de deszăpezirea unor case, donarea de jucării pentru orfelinate sau strângerea de ajutoare pentru căminele de bătrâni.
Premiera acțiunii Bikers for Humanity constă în coagularea atât de multor cluburi într-un scop comun. Parteneriatele de până acum au fost organizate la nivel zonal și au reunit doar 2-3 cluburi. Dar nu este de mirare că la Bikers for Humanity se strâng cluburi din toată țara, pentru că așa sunt motocicliștii – nu pot sta deoparte atunci când comunitățile au nevoie de ajutor. Așa că, indiferent dacă faceți sau nu parte dintr-un club moto, sunteți așteptați să participați la acțiune, în weekendul 17-19 Iunie.

Participanti:

01. SEAWOLVES
02. HEAVY RIDERS
03. KRONSTADT BIKERS
04. NORTH GANG RIDERS
05. BURNOUT
06. CHOPPER ACADEMY
07. FREE RIDERS
08. VALAH MOTORS
09. ROAD EAGLES
10. THE GENTS
11. ROAD WOLVES
12. SLOWRIDERS
13. DANUBIAN RIDERS
14. BAD BREED
15. APULUM BIKERS
16. BLACKHELMETS
17. MOLDAVIA BIKERS
18. BLACK STORM
19. INDEPENDENT RIDERS
20. CARPAT BIKESR
21. MOTORALIUL M.A.N.
22. LEGIO CARPATICA
23. GUERILLA
24. ONTHE ROAD TO HEAVEN
25. INTRUDER OWNERS
26. DRACONIS
27. WILD WHEELS
28. ȘACALII 550
29. ȘOIMII NEMȚENI
30. DARK WHEELS

Adaugati comentariu