Carpath Enduro 2017 – Predeal 23 – 25. 06. 2017

Carpath Enduro este deja tradiție și pentru 2017 avem, de asemenea promisiunea unui etape de Hard Enduro care nu întâmplător este înscrisă în Campionatul European, Balcanic și Național. Astfel, între 23 și 25 iunie 2017, la Predeal se vor desfășura concomitent etape din Campionatul European și Balcanic (Et.2) și Campionatul Național Individual de Hard Enduro al României (Et.3).

Moto-Clubul Zen World Extreme în parteneriat cu The Office Lounge anunță pentru acest an premii de peste 15.000 euro și prezența unor piloți precum  Alfredo Gomez, Keith Curtis, David Cyprian sau Dani Oțil. Alfredo Gomez este proaspătul câștigător al Red Bull Hare Scramble 2017 ErzbergRodeo – cel mai mare eveniment de gen din Europa.circuit

Chemtraders & GasGas au pregătit pentru public un spectacol de Trial susținut de piloți spanioli care vor evolua pe motociclete GasGas Trial TXT.

Prologul Carpath Enduro este programat să înceapă vineri, 23 iunie 2017, ora 16:00, iar festivitatea de premiere la ora 20:00. Sâmbătă 24 iunie startul se va da la ora 09:00, traseul urmând a se închide la ora 18:00. Duminică startul se va da tot la ora 9, ordinea de plecare fiind cea a clasamentului general intermediar. Festivitatea de premiere este programată la ora 19:00

Participă următoarele clase: Pro, Expert, Hobby, Veterani și Fete. Organizatorul recomandă utilizarea GPS-urilor pentru concurenții de la clasa Pro, acesta nefiind însă obligatoriu ci doar opțional.

Carpath Enduro este competiția care se desfășoară la cea mai înaltă altitudine din România, punctul de plecare fiind la altitudinea de 1.060m. Secretariatul, parcul închis, festivitatea de premiere și petrecerea vor avea loc în zona The Office Lounge din Predeal.

Regulamentul Particular European al Carpath Enduro 2017 pot fi accesate aici.

Programul, Istoric și Regulament în limba română al Carpath Enduro sunt disponibile aici.

 

Site-ul organizatorului poate fi accesat aici.

IMG_3274

Sursa: FRM

Adaugati comentariu